Céges ruházat

Olyan ruházat, ami egyszerre egységesít és  különböztet meg másoktól. A munkavállalók vagy bármilyen szervezet tagjai számára biztosított formaruházat, amelyen jól megjelenik a szervezet arculata. Célja, hogy jól észrevehető legyen és a viselője által végzett tevékenységet jellemezze. Gondolhatunk itt bármilyen hivatásra, szinte mindnek szüksége van ilyen termékekre, legyen akár biztonsági őr, hostess, pincér, autószerelő vagy irodista. Kínálatunk egy része “speciális” jellegéből adódóan utcai, hétköznapi viselésre kevésbé alkalmas (legalábbis nagy feltűnést tud okozni pl. egy fényvisszaverős overál).

A speciális munkaruhától eltérő a céges ruházat, amit tevékenységtől függetlenül is használnak egy szervezet tagjai. Az előbbi esetében a fő funkció a saját ruházat és akár viselőjének a védelme. Ezzel ellentétben nem feltétlen fontos, hogy egy formaruha bármilyen fizikai behatásnak ellenálljon vagy nélkülözhetetlen szerepet töltsön be a tevékenységben, hisz fő funkciója a szervezet és annak arculatának reprezentálása.
Gyakorlatilag bármilyen ruhadarabon megjeleníthető egy szervezet vagy vállalat logója és akár üzenete is. Kínálatunk részét képezik a klasszikus kör- vagy galléros nyakú pólókon kívül a zoknitól kezdve nadrágokon, kabátokon és sapkákon át mindenféle kiegészítők is. Ezen termékek nagy része webshopunkon böngészhető, de teljes egyedi elképzelést is meg tudunk valósítani.

Mint minden folyamatnál, úgy itt is fontos feltérképezni, hogy hány darab, milyen jellegű ruhadarabra van szükség. Általánosságban elmondható, hogy nagyobb darabszám esetén egyre költséghatékonyabb a megrendelés, de akár 10db-os megrendelések esetén is állunk rendelkezésre. Vannak olyan eljárások, mint a flokk vagy a DTF, amelyek minimális darabszám esetén is pénztárcabarát megoldások lehetnek. Valamivel drágább, de rendkívül népszerű az ilyen termékek készítésekor a hímzés is. Megéri a lehető legtöbb terméket legyártatni, mivel előfordulnak olyan egyszeri kiadások, mint a sziták, sablonok vagy a hímzéshez szükséges program elkészítése.
A ruhadarabok megválasztásánál célszerű a tartósságára és azon belül a nyomat időtállóságára is gondolni. Minél nagyobb a kötés az anyag és a festék között annál strapabíróbb a minta. Technológiáinkról többet is elmondunk weboldalunkon, érdemes elolvasni, de szívesen segítünk a megfelelő kiválasztásában.

0 +
FAZON
15 nap
ÁTFUTÁSI IDŐTŐL
100 db
mOQ