Hímzés

Egy klasszikus, nagymúltú dekortechnika, mely az évek során rengeteget fejlődött. Természetesen ma már gépi hímzésről beszélünk, amivel gyorsan lehet minőségi, pontos logózást, dekorálást kivitelezni.

A legfontosabb része az egész tevékenységnek a grafika programozása és a hímzőgépek beállítása. A különböző anyagokra, felületekre, a minták részletességére, öltésirányokra és ezek kombinációira való beállítási lehetőségek száma kvázi végtelen, de megfelelő szakértelemmel kivitelezve a legszebb és legtartósabb eljárás.

Általánosságban elmondható, hogy bármilyen textil felületre használható. Akár 30x50cm-es minta is hímezhető, de a több különböző méretű keret lehetővé teszi kisebb, eldugottabb felületek (pl pólóujj, nadrág comb része, stb) hímzését is. Ezeken kívül sapkák hímzésére alkalmas eszközök is rendelkezésre állnak, valamint olyan finomhangolt gépek, amik képesek 3D (pufi) hímzés kivitelezésére is.

A konkrét minták hímzésén túl a technológiát rengetegszer használjuk felvarrók készítésére illetve applikálásra is – hisz nagyon jól kombinálható különböző dekorálási eljárásokkal.

Maximum 12 különböző színű cérnát tudunk 1 mintán belül használni, ezeket pedig több száz cérnát tartalmazó katalógusból lehet kiválasztani. Elérhetőek különleges cérnák is, a teljesség igénye nélkül: tűzálló, fémszálas, UV reagens, foszforeszkáló, reflektív, stb.

Tartós, minőségérzetet árasztó technológia – legalábbis ha megfelelő a kivitelezés. A kizárólag manuális programozásnak köszönhetően, szemben az automata programozással ténylegesen az adott projekt paramétereihez igazítjuk a mintát és a beállításokat, ezáltal a prémium minőség garantált és akár extrém kéréseknek is eleget tudunk tenni. Mivel nagyobb igénybevétel esetén is bátran alkalmazható, így mindenféle munkaruhára szívesen ajánljuk, de divatruházatokra is előszeretettel használjuk ezt az örökzöld módszert.

 

-A lehető legtartósabb eljárás, hisz a cérna nem kopik, nem törik

-Különleges anyagok és színek is rendelkezésre állnak

-Szinte bármilyen textil anyagra használható

SZÍN
0
MOQ
100 db
PONTOSSÁG
10 mm