Szublimálás

A legalább 80% poliészter tartalmú ruházatokat szublimációs technológiával is nyomhatjuk. Az eljárás lényege, hogy a mintát egy speciális hordozóra nyomtatjuk, majd rögzítjük az alapanyaghoz és hő hatására a festék átszublimálódik a hordozóról a fogadó anyagra. Legtöbbször sportruházatok, mezek dekorálására használjuk, de a ruházatokon kívül többféle terméknél is alkalmazzuk. Ilyen termékek pl. a bögrék, puzzlek, kulacsok, kulcstartók, stb.

Fehér, vagy legalábbis világos színű anyagokra  alkalmazható, mivel csak CMYK festéket használ. Ha nem fehér színű terméket nyomtunk, fontos, hogy a minta sötétebb színárnyalat legyen, mint a fogadó anyag. Fotó, színátmenetes, részletgazdag, akár az alapanyag színébe transzparens átmenet is nyomtatható vele.

Maximálisan 170cm szélességben, folyóméterben nyomtatható, de kisebb (B1, A3, A4) nyomtatókkal is dolgozunk. Csak teljesen sík felület nyomtatható, így zsebre/varrásokra nem ajánlott. Ha ilyen jellegű kérés lenne, érdemes szabványokat nyomtatni, majd ezekből összeállítani akár komplett ruházati termékeket is. Így gyártjuk a teljes felületen nyomtatott mezeket és egyéb divatruházati termékeket is.

Minimum vállalható darabszám 20db bármilyen termékből dizájnonként.

Aki légies és/vagy részletgazdag grafikát szeretne poliészter többletű anyagra nyomni, annak javasoljuk ezt a technológiát. A mennyiségi kedvezmény jelentős tud lenni, hisz minél nagyobb a mennyiség, annál nagyobb méretű papírokra tudunk nyomtatni, így egyre gazdaságosabb is a technológia. 

-Garantáltan tartós nyomat

-Egyedileg összeállított termék teljes felületén nyomtatható

-Extrém színű/felületű nyomatok nem készíthetőek vele

-Fotóprint minőség

-Poliészter többlet tartalmú anyagra

MOQ
100 db
NYOMTATÁS NAPONTA
30 m
SZÉLES NYOMAT
30 cm