Tamponnyomás

Legfőképp ajándéktárgyak nyomtatására használt dekorációs módszer, mely során egy előre elkészített klisé veszi fel a szükséges festékanyagot majd viszi át a nyomandó felületre. Legjobban a klasszikus pecsételőkhöz tudnám hasonlítani az alapelvét, persze modern, precíziós gépekbe ültetve, melyek lehetővé teszik a pontos pozícionálást és a gyors munkatempót. 

Mint fentebb írtuk festékkel dolgozik, melynek színe panton skáláról választható, valamint extrább (pl. csillogós) nyomatok is készíthetők vele.

Ezen jellemzői miatt a tamponnyomás inkább nagyobb, sok darabos megrendelésekhez ajánlott, hisz az egyszeri költségek (film- és klisékészítés, beállás) a nyomtatás darab áraihoz képest elég magasak. A vállalható legkevesebb egyszerre készülő nyomat dizájnonként 50db, de a terméktől függően ez 100 is lehet ha speciális befogót kell hozzá kialakítani.

Maximum lehetséges nyomtatási méret 14x14cm, de legtöbbször jóval kisebb mintákat készítünk. Akár 8 szín is használható, 1x1mm alatti mintapontossággal dolgozik így akár raszteres nyomat is készíthető.

Régi alapokon fekvő technológia, ami költséghatékonyságával és sokrétű használhatóságával az egyik leggyakrabban használt reklámajándékok dekorálására.

Repikre, egyszerű dizájnokkal több, mint tökéletes, de tartóssága miatt drágább termékekre is szívesen ajánljuk.

-Strapabíró nyomat

-Szinte bármilyen anyagra használható

-Egyszerűbb dizájnok nyomtatására

-Nagyobb mennyiségben költséghatékony

ÁTFUTÁSI IDŐ
akár 14 nap
MOQ
100 db
NYOMTATÁS NAPONTA
500 db