GYIK

Gyakran ismételt kérések

Általános

Oldalunkra elsősorban jogi személyek regisztrációit várjuk, de magánszemélyeket is kiszolgálunk indokolt esetben. További információért keress minket telefonon vagy e-mailben.

Ügyfeleink dizájnjait és minden szellemi jogi tulajdonát tiszteletben tartjuk akár jogvédett, akár nem. Szakmai hírnevünket sohasem kockáztatnánk azzal, hogy bárkit megkárosítunk.

Kérésre titoktartási nyilatkozat sablonunkat bármely ügyfelünk rendelkezésére bocsájtjuk és ha megfelelőnek tartja aláírjuk a projekttel kapcsolatos adatok védelmének érdekében.

Segít nekünk a lehető legpontosabb ajánlatot kalkulálni, illetve csak így tudjuk ellenőrizni majd jelezni megrendelőinknek, ha a feltöltött dizájn a választott logózási technológiával mégsem kivitelezhető.

Ezáltal látványterv is elegendő az ajánlathoz, itt még nem feltétlenül van szükség a nyomdai anyagra.

Apróbb grafikai munkákat (módosítások, átszínezések, stb) minden esetben, összetettebb feladatokat megbeszélés alapján. Briefből történő megvalósítást az esetek nagy részében meg tudjuk csinálni. Akár teljes arculat kialakításában is tudunk segíteni, de ez teljesen a telítettségünktől függ.

Áraink a grafikai költségeket nem tartalmazzák, ezekről minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

Természetesen igen. A szállítási díjakat a következők alapján egyedileg kalkuláljuk:

-szállítási cím

-megrendelt termékek összértéke

-a csomagok mérete és súlya

-kért határidő/szállítási intervallum

 

1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot minden érdeklődővel.

Az aktuális jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően:

-készpénz

-bankkártyás fizetés

-átutalás

Állandó vagy szerződéses ügyfeleinknek hosszú lejáratú átutalásos számlával is lehetséges. Bővebb információért keresd bármely kapcsolattartónkat.

Árak

A látható árak tájékoztató jellegűek, de nagyságrendileg (pár % eltéréssel) megfelelnek a valóságnak. Sajnos sok egyéb tényező is befolyásolja az árakat, mint pl. a kért elkészítési idő, a választott termék jellege, a megrendelő dizájnjához megfelelőnek vélt technológia megfelelősége, stb. Ezeket a tényezőket jelenlegi tudásunkkal nem tudjuk algoritmusokba tölteni, de dolgozunk a megoldáson!

A termékek lista és kedvezményes árait csak bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Partnereink az éves forgalmuk után fix kedvezményt kapnak, ezen kívül termékenként és nyomatonként az egyszerre rendelt tételre mennyiségi kedvezményt is számol a rendszer. 

1 tételnek értendő a főtermék cikkszáma, azon belül a méret és szín variációk összeadódnak

A weboldalunkon leadott érdeklődések nem számítanak sem élő megrendelésnek, sem ajánlattételnek. Ezáltal semmilyen kötelezettség nem terhel ha végigviszel egy ajánlatkérést, mert minden esetben felvesszük a kapcsolatot megrendelőinkkel és pontosítjuk a kérést és az ajánlatunkat.

Mivel nem kell mindenki értsen a logózási eljárásokhoz vagy a nyomdai színmeghatározásokhoz, úgy gondoltuk nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy helyettünk gondolkodjanak.

Ha ezt az opciót választod, egy olyan árat fogsz látni, ami a legdrágább esetben is maximum lesz, tehát ilyen szempontból csak pozitív meglepetés érhet visszaigazolásunkkor.

Termékek

Igen, vannak saját, egyedileg gyártott termékeink melyeket folyamatosan töltünk fel az oldalra, a teljesség igénye nélkül:

-kötött áru (zokni, pulóver, sapka),

-egyedi szabású/teljes felületen dekorált ruházati termékek,

-egyedi külföldi gyártatás (török, kínai),

-nyomdai termékek (névjegy, molino, rollup, stb.),

-lézervágott termékek,

-reklámtáblák,

de bármilyen, a profilunkba illő termékkel kapcsolatban várjuk az érdeklődést.

Sajnos nem. Ha olyan terméket találsz, melynek adatlapján nem található mérettábla, keresd bármely kapcsolattartónkat és segíteni fog – ha kell, a gyártótól bekérjük, vagy akár méretsort mérünk saját kezűleg.

Sokszor a gyártók és a disztibútorok hamarabb kapnak meg egy új termékről minden információt, mint a termékfotót, így előfordulhat, hogy néhány nap eltéréssel lesznek csak elérhetőek termékfotók. Érdemes később újra megpróbálni! Ha sürgős lenne képet látni egy termékről, amiről nincs, a kapcsolattartódnak jelezd és segíteni fog. 

Sajnos nem tudunk mind a 10.000 főtermék mind a több, mint 50.000 variációjából készleten tartani, de ajánlott termékeinkből természetesen tudunk mintákat mutatni.

Kérésre bármiből tudunk mintadarabot biztosítani, de a különböző márkák különböző irányelveket adnak ezen mintadarabok kiadásához/visszavételezéséhez, így felmerülhetnek költségek.

Ár/érték arányban kizárólag minőségi termékekkel foglalkozunk. Kínálatunk nagy részét a piacon elérhető legnépszerűbb, jónevű márkák teszik ki. 

Ezen belül olcsóbbak és drágábbak egyaránt megtalálhatók, így ki tudjuk szolgálni azon ügyfeleinket is, akik nem feltétlen a legminőségibb premium kategóriás (és árú) termékeket keresik, de a kínálat ebben az esetben jóval szűkebb.

Gyártás

Minden általunk készített termékre 6 hónap garanciát vállalunk, kivéve hozott termék dekorálása.

Termékenként és technológiánként változó, átlagosan 10 munkanappal kell számolni, de minden megrendelésnél igyekszünk figyelembe venni megrendelőink erre vonatkozó kéréseit.

A terméktől és a print technológiáitól függően:

-átlagosan 20db/termék,

-a bonyolultabb beállást igénylő technológiáknál 50db/termék,

-összetett termékeknél akár 1db, mint pl. rollup, reklámtábla

Szinte minden, a piacon jelenleg fellelhető technológiát használunk vagy be tudunk szerezni alvállalkozóinkon keresztül. Bővebben lsd. a technológiáink menüpontban.

Természetesen, amíg nincs visszaigazolt megrendelés alatt a termék, addig bárhogyan módosítható e-mailben a dedikált kapcsolattartóval.

Módosítás során az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Vállalunk, persze észszerű kereteken belül, egyedi díjszabással.

Rekord időink a rendelés leadástól-átadásig:

-18db póló 70cm magas nyomattal, 3 óra alatt, házhoz szállítva

-10.000db pulóver egyedileg gyártva 20 nap alatt

-50.000db póló elöl-hátul nyomtatással 14 nap alatt

Igen.

Bővebben: mindig törekszünk a megrendelőink termékválasztásaihoz és grafikáihoz olyan technológiákat javasolni, majd használni, ami a legtartósabb lesz a késztermék mindennapi használata során.