Beachflag

Magyarul strandzászló. Figyelemfelkeltő, könnyen alkalmazható reklámfelület. A beachflag bárhol leszúrható, felállítható, könnyű kezelni, nem hiába kezdett hatalmas térhódításba. Szinte minden szabadtéri rendezvényen megtalálható. Vevőcsalogató, változatos formavilágának köszönhetően, lehet csepp, uszony és téglalap, ezzel lefedve az extrémebb megoldást keresők és a visszafogottabb végeredményre vágyók elképzeléseit is.

Az alakzat kiválasztása során fontos leszögezni, hogy mennyi és milyen grafikai elemet tartalmazzon a hirdetőfelület. A csepp alak sajátossága, hogy egy nagyobb kör alakú szabad felülettel rendelkezik a tetején. Paraméterei miatt minimális kép/ szöveg helyezhető el rajta, így ez az alakzat a  legtökéletesebb megoldás, ha főként cégünk logóját szeretnénk megjeleníteni a felületen. Uszony alakzatnál némileg nagyobb hasznos területünk van hosszan elnyúlva. Ez biztosítja, hogy valamivel több szöveg és kép is helyet kapjon. A téglalap kialakítás egy egyszerűbb, letisztultabb formavilág. Pozitívuma, hogy ennek van a legnagyobb kitölthető tere, még több kép és szöveg kaphat helyet. 

Mérete szintén hatalmas skálán mozog. Egészen az apró, konferenciákon alkalmazható asztali zászlóktól kezdve a hatalmas, fesztiválokon alkalmazott strandzászlókig. Szinte súlytalan, könnyen fel,- és összeszerelhető. A digitális nyomatok poliészter alapanyagra kerülnek szublimációs eljárással, ezért bármilyen grafikával kérhető. A kezelés során a festékréteg hő hatására mélyen az anyag rostjaiba kerül és így tartós, élénk nyomatot kapunk. 

Fontos azonban észben tartani, hogy a zászlók általában ki vannak téve a környezeti hatásoknak, nem árt karban tartani azokat. Vasalhatóak, alacsony hőfokon moshatóak. A kültéren használt eszközök élettartama persze rövidebb az UV- sugárzás, a szmog és a szél hatása miatt, de még így is rendkívül tartós reklámeszköz.GYÁRTÁSI IDŐ
akár 5 nap
MAGASSÁGIG
50 cm
mOQ
20 db