DTG-Digitális direkt nyomtatás

Sokan szeretnének olyan nyomatot, ami egyátalán nem, vagy alig tapintható a textil felületén. A legalább 80% pamuttartalmú ruházatok esetén erre alkalmas a DTG nyomtatás. A folyamatot úgy kell elképzelni, mint egy klasszikus értelemben vett tintasugaras nyomtatást, csak itt a papír helyett a textilre kerül a festék a gépből, ami hő hatására fixálódik, ezzel tartós nyomatot képezve az anyagra.

Akár 1-1db termék dekorálására is alkalmas technológia.

Világos és sötét színű anyagokra is alkalmazható, mivel CMYK és fehér festékeket is használ. Sötétebb színű termékek világosabb mintával nyomtatásnál az anyag előkezelést igényel, plusz egy fehér festékréteg nyomtatása is szükséges, így valamivel vastagabb lesz a nyomat. Bonyolultsága miatt ez utóbbi eljárás költségesebb is, de a végeredmény meggyőző tud lenni. Fotó minőségű nyomtatás, színátmenetes, részletgazdag, akár az alapanyag színébe transzparens átmenet is nyomtatható vele.

Maximális nyomat méret B3 körül mozog a mintától és a terméktől függően. Precíziós gépekkel dolgozunk, csak teljesen sík felület nyomtatható, így zsebre/varrásokra nem ajánlott. Előszeretettel használjuk partnereinknek print on demand gyártásra.

Minimális mennyiségi kikötés gyakorlatilag nincs, de természetesen itt is érvényesül a mennyiségi kedvezmény. Maximum vállalható mennyiség ebben az esetben sincs.

Aki légies és/vagy részletgazdag grafikát szeretne pamut többletű anyagra nyomni, annak javasoljuk ezt a technológiát. A mennyiségi kedvezmény nem olyan volumenű, mint egy szitanyomásnál, így nagyobb tételben ez a legköltségesebb technológia, de ugyanilyen nyomatot szinte semelyik egyéb eljárás nem tud kiváltani. Nagyon hasonló elérhető szitázással is persze, de nem lesz ugyanolyan.

 

-Garantáltan tartós nyomat

-Grafikától és alapanyagtól függő egyedi árazás (festékhasználat alapján)

-Extrém színű/felületű nyomatok nem készíthetőek vele

-Fotóprint minőség

-Pamut többlet tartalmú anyagra

NYOMATMÉRETIG
B 8 +
/ÓRA NYOMTATÁSI SEBESSÉG
akár 1 db
MOQ
20 db