Flex, flokk, nyomtatott transzfer

A fóliával történő dekorálás is egy viszonylag régi, elterjedt technológia. Főleg kisebb mennyiségű feliratozásra, logózásra használjuk, vagy ha olyan különleges mintát kér az ügyfél, amit más technológiával nem lehet megoldani.

A fóliát plotterrel vágjuk mintára majd manuálisan szedjük le a felesleges részeket, emiatt jól kontúrozható, nem túl részletgazdag mintákra ajánljuk használni.

Viszonylag vastag nyomatot képez a felületen, de ez a fólia típusától függ. Hőpréssel visszük fel a nyomtatandó felületre és csúnyán szólva “matrica” jellegű nyomatot kell elképzelni – ami persze nem hagyományos értelemben vett matrica lesz.

Flex és flokk esetén előre gyártott színű, mintázatú és tapintású fóliákból választhatnak ügyfeleink. Nagyjából 200 különféle elérhető repertoárunkban az egyszerű, klasszikus színektől kezdve a fluoreszkálóson és egyéb csilli-villiken (szó szerint) keresztül egészen a plüss hatásúakig. Ha valakinek mégis saját mintás kellene, neki fogjuk ajánlani a digitális nyomtatott transzfert.

Folyóméterben is nyomtatható, ezáltal a megszokottnál nagyobb minták is kivitelezhetőek. Előszeretettel használjuk partnereinknek print on demand gyártásra, mezek nevesítésére/számozására és kisebb tételben is különleges nyomatok készítésére.

Minimális mennyiségi kikötés gyakorlatilag nincs, de természetesen itt is érvényesül a mennyiségi kedvezmény. Maximum vállalható mennyiség ebben az esetben sincs, viszont manuális munkafolyamatai miatt sokkal időigényesebb feladat így nagy tételes gyors elkészülésre nem feltétlen ajánlanánk.

Mutatós, élénk nyomatok, főleg azok szeretik akiket nem zavar ha egy minta az átlagnál jobban kitapintható egy terméken. Nagyobb mennyiségű gyártásnál sokkal inkább szitanyomást javaslunk.

 

-Tartós nyomat

-Típustól függő árazás

-Extrém színű/felületű nyomatok is gyárthatók

-Egyedi, egyszerrűbb nyomatokra javasolt

SZÍN ÉS TEXTÚRA VÁLASZTÉK
30 +
VONALVASTAGSÁG
akár 10 mm
MOQ
20 db