Molinó

Az egyik, ha nem a legelterjedtebb hirdetési felület az óriásplakátok után. Naponta találkozik vele az ember a stadionoktól kezdve a tűzfalakon át akár elegánsabb rendezvényekig mindenhol megjelenik. Időtálló, tartós, gazdaságos. Nagy méretben is nyomtatható. A kívánt felhasználáshoz szükséges legmegfelelőbb anyagokból készítjük. 

Az igényesen vissza hegesztett, ragasztott vagy varrt és ringlizett reklámeszköz azonnal használható, a kérdés csak az, hogy milyen felületre és milyen környezetbe kerül a reklámanyagunk? Nézzük sorra a lehetőségeket! 

A legtöbbször alkalmazott nyomathordozó a PVC molinó. A másik kifejezetten outdoor forma az építési háló. Utóbbi kifejezetten szeles helyszínekre és nagy nyomatokra van tervezve. Nagyobb méretben jeleníthető meg rajtuk üzenet, kép, reklám, bármi amit a megrendelő szeretne. Az alap sémák mellett vannak specifikus jellemzőkkel rendelkező hordozók, mint például a tűzálló,- a fényzáró (blackout)-, kétoldalas fényzáró,-és az átvilágítható molinó.

Pár szó a nyomtatásról. A molinóra készülő nyomat tartós, mivel az oldószeres nyomtatás során a festék megmarja a felületet így kissé „beépül” a hordózóanyagba. Előnye, hogy UV,- és vízálló. Hátránya, hogy bár a nyomtatás digitális, a hordozó miatt szemcsésebb a nyomatkép, apróbb méretű képek, betűk elmosódhatnak. Szerencsére általában egy molinót sem 20 cm-es távolságról tekintünk meg, ezért a kissé homályosabbnak látszódó minták nem feltétlen nevezhetőek hátránynak vagy zavarónak. Nagy felületeken nagy betűk és grafikák megjelenítésére lett kitalálva.

NYOMATSZÉLESSÉGIG
0 m
MOQ
20 m2
/NAP KAPACITÁS
1 m2