Névjegykártya

Napjainkban még mindig az egyik, ha nem a legfontosabb marketing és CRM eszköz vállalkozásunk számára. Egy tökéletes névjegykártya segíti a kapcsolattartást és a márkaépítést. Olyan fix adatokat tartalmaz mint, logó, cégnév, saját név, titulus, weboldal és a további elérhetőségek. A másik állandója a méret, itthon 90 mm x 50 mm illetve az 50 mm x 90 mm a legelterjedtebb. Kis méretének köszönhetően kevés helyet foglal, mindig kéznél lehet. Ezt meglepően kevés reklámeszköz tudja, így ha eddig nem is használtuk, előbb-utóbb szükségünk lesz rá.

Arculatunkhoz illő dizájnnal,a lehető legnagyobb odafigyeléssel kell elkészíteni, hisz sokszor ez a reklámeszköz kelti az első benyomást, amit vállalkozásunk leendő partnerünk felé közvetít. Mivel manapság a kártya alapanyagától és formájától kezdve a nyomtatás technológiáján keresztül a különböző felületnemesítésekig rengeteg lehetőségből tudjuk összeállítani a legmegfelelőbb kombinációt, így teljesen személyre szabott, egyedi névjegyünk lehet. Alapanyagok közül standard a famentes, mázolt műnyomó és a natúr, fehér ofszet papír a legnépszerűbb. Ugyanakkor a cellulóz alapú strukturált papír, a hajtott (biegelt) karton (amennyiben az alap adatokon felül akad még mondanivaló), környezetkímélő megoldásként az újrahasznosított papír, különleges tapintású és hatású plasztik, valamint fém névjegykártya is megtalálható repertoárunkban. 

A kártyákat digitális vagy ofszet nyomtatással is el tudjuk készíteni. Mindkét esetben erőteljes,éles, színes nyomatot kapunk. Az ofszet nyomást főleg nagyobb mennyiségű megrendeléseknél javasoljuk, mert bár tartósabb, kisebb mennyiségben költségesebb eljárás. Árainkat ezen kívül még rengeteg dolog befolyásolja, főleg (a teljesség igénye nélkül) lentebb olvasható variációk.

A különböző felületnemesítési lehetőségekkel még egyedibb végeredményt kaphatunk. Például formalakkozás során a nyomatok egyes részeit kiemeli egy lakkréteg, ezáltal a homogén felületen hangsúlyossá válhat a logónk. Betűk, szövegek kiemelésére kevésbé alkalmas, ellenben elegáns megjelenést kölcsönöz. Hasonló tulajdonságokkal bír a nemesítés arany vagy ezüst színnel is. 3D lakkozás alatt az ofszet vagy digitális nyomással készülő alapra egy plusz, magasfényű lakk kerül, mely kiegészítheti a préseléses eljárást (prégelést). Ezesetben a színes fólia játssza a főszerepet. Amennyiben nem használunk fóliát, úgy vakdomborról beszélünk. A hagyomanyos dombornyomástól annyiban különbözik, hogy a lakkozás során a kiemelt terület felülete változó. Más esetben egységesen vannak kiemelve a betűk, formák vagy épp védőfóliázással védjük a felszínt külső hatásoktól tartósabbá téve, és akkor még a névjegy alakjának stancolással történő módosításáról nem is beszéltünk…

NAPI KAPACITÁS
1000 +
MOQ
200 db
pontosság
10 mm