Reklámtábla

Cégprofilhoz illő, figyelemfelkeltő dizájn és kivitel a reklámtáblák sikerének a kulcsa. „Jó bornak nem kell cégér”  közmondás sokaknak ismerősen cseng. Viszont hagy maga után némi kívánnivalót. Igenis fontos, hogy a reklámtáblák tükrözzék a vállalkozás arculatát. Ahol és ahogyan csak lehetséges mély benyomást kell kelteni, fel kell hívni a figyelmet. Akár a már említett kültéri, akár beltéri marketing eszközről van szó. Az alapanyagnak időtállónak kell lennie, vagy legalább a következő arculatváltásig ki kell szolgálnia. 

A régebbi, hagyományos, kézzel festett táblákat elkezdte felváltani a digitálisan és egyéb, tartós nyomástechnológiák.

Mi is az alap? A legtöbb marketing eszközhöz képest itt sem kell túl sok kritériumnak megfelelni. Általános tulajdonságok szükségesek. Ez a kulcs az időtállás. Indoor és outdoor termékeknél a különböző táblafelület kezelésekkel, felületnemesítési eljárásokkal a szavatossági idő meghosszabbítható. 

A grafika, szöveg, logó mehet kontúr vagy anyag papírra. Kartonra, habosított PVC-re. Plexi-re, dibond lemezre vagy akár fára, bútorlapra. Ezt a felhasználási hely szabja meg. 

Stílus és megjelenés terén is széles a paletta. Az egyszerű téglalap vagy akár kör alakú hirdetesek mellett sokan választják a formára stancolt kiírásokat. Egyéb applikációk, rátétek elhelyezésével (világítás, vagy valamilyen térbe nyúló elem) még mozgalmasabb, csalogatóbb végeredményt kapunk.

Felületnemesítés, mint plusz adalék. Alap eljárás, ami óvja a felületet nem más, mint a  védőlaminálás. Megjelenésben kevésbé ad pluszt adalékot. Sorban haladva az egyszerűtől a bonyolultabb kivitelezésig. UV-lakkozás. Leginkább beltérre szánt táblákon alkalmazott eljárás. Nagy felületeket emelhetünk ki általa. Hasonló eredményt hoz a dombornyomás. Azonban itt valóban, a síkból emelkedik ki a szöveg. A nyomás történhet digitálisan, direkt nyomással, plotterfóliával, fotónyomattal. A különböző hordozóanyagokhoz eltérő technológiára van szükség. 

mOQ
20 db
GYÁRTÁSI IDŐ
akár 15 nap
SZÉLESSÉGIG
1 m