Rollup

Az egyik legnépszerűbb hirdetési eszköz. Kültéri és beltéri rendezvényeken is megállja a helyét. Könnyű szerkezetének köszönhetően mobilis és normál esetben nincs szükség egyéb kiegészítőre az összeállításához, ami mindössze pár percet vesz igénybe. Hosszútávú befektetésnek is kiváló, hisz a nyomat a szerkezettől függetlenül cserélhető, ezáltal azok számára is jó választás, akik egy adott alkalomra szeretnének gyors megoldást. Persze épp ellenkezőleg egy nyomattal is akár évekig megállja a helyét. Minőségi reklámeszköz és nem utolsósorban ár-érték arányban is kiemelkedő.

Méretei széles skálán mozognak. Egészen az A/4-es mérettől a legelterjedtebb 85 cm x 200 cm-es méretűn át a 150 cm x 200 cm felületig. Ha eltaláljuk a megfelelő grafika és szöveg arányt, egy feltűnő és emlékezetes reklámfelületet kaphatunk. Kiválóan alkalmas üzletekbe, kiállításokra és rendezvényekre. Az egész termék alapja az állvány, amely általában nagyobb nyomatok hordozója. 

Eggyel költséghatékonyabb lehetőség az úgynevezett X-banner. Egyszerűbb kivitelezés, kevésbé masszív szerkezet, ezért beltéri, időszakos megjelenésre a legtökéletesebb megoldás. 

A sorban az utolsó hirdetési eszköz a mini rollup. Kevésbé felkapott, de ugyanannyira látványos megoldás, mint nagyobb társai. Információs-, recepciós pultok tökéletes kiegészítője A/3 és A/4 méretben.

A nyomathordozó anyagokat három csoportba sorolhatjuk: 

-Lehet banner, ami egy PVC-hez hasonló anyag. Vékonyabb, így a ritkábban használt rollup-okhoz ajánljuk. Ez a költséghatékonyabb megoldás. 

-Hosszabb távra és nagyobb igénybevételre készülő termékek nyomata film anyagra kerül. Nagy szakítószilárdságú víz, – és hőálló. 

-Legvégül textil alap, ami „művészi hatású”, különlegesebb. 

Ha eltaláljuk a megfelelő grafika és szöveg arányt, egy feltűnő és emlékezetes reklámfelületet kaphatunk. Figyelembe kell venni, hogy ez a hirdetési eszköz leginkább képekkel, színekkel kommunikál. Ezért fontos a kellő energia befektetése a grafikai munkálatokba, szem előtt tartva a kiállítási hely specifikációit. 

SZÉLESSÉGIG
85 cm
mOQ
20 db
GYÁRTÁSI IDŐ
akár 5 nap