Szitanyomás

Aki valaha is foglalkozott textil iparral, biztosan találkozott a szitanyomás kifejezéssel. Aki pedig most kezdi, elég gyorsan találkozni fog vele, hisz a leggyakoribb, széles körben használt eljárás.

Az unalmas technológiai részletekkel, mint, hogy a festékek amikkel dolgozunk milyen bázisúak, vagy a nyomtatandó dizájnhoz milyen rácssűrűségű szitákat használunk most nem fárasztanánk senkit. A lényeg, hogy 10 éves tapasztalatunkkal, a terméktől és a grafikától függően felmérjük a lehetőségeket és a legoptimálisabbat fogjuk ajánlani és használni a nyomásnál.

Legyen szó szinte bármilyen mintáról, ezzel a technológiával így vagy úgy kivitelezhető lesz. Ehhez kellünk mi, hogy segítsünk megoldani az elképzelést. Persze a legtöbbször 1-2 direkt színnel dolgozunk, A7 – A2 méret közötti nyomatokat készítünk, de egy CMYK, fotó minőségű nyomat sem fog ki rajtunk.

A minimális mennyiségi kikötés 20db ezzel a technológiával, de 50db-tól érdemes gondolkodni az egyszeri költségek miatt (szitakészítés, film, esetleges grafikai költség). Maximum vállalható mennyiség természetesen nincs.

Mivel saját műhelyünk és több állandó alvállalkozónk is van, minden szempontból rugalmasak tudunk lenni.

A technológia mindenképp ajánlott, akár reklám ruházatot, akár munka- vagy divatruházatot készítünk. 

-Garantáltan tartós nyomat

-Különböző tulajdonságokkal elérhető festékek (vékony, vastag, rugalmas, merev, stb)

-Pantone skála alapján bármilyen szín

-Extrém színű/felületű nyomatok (fémes, fluoreszkáló, csillogó, pufi, stb)

-Akár 0,01mm-es pontosság

-Raszteres nyomatok is kivitelezhetőek

-Egyedi árszabás

SZÍN
0 +
mOQ
100 db
pontosság
10 mm