UV nyomtatás

Kifejezetten ajándéktárgyakra, mindenféle nem textil termékre – többek között műanyagra, fémre, fára és üvegre használatos dekorációs módszer. 4C+fehér nyomtatás gond nélkül kivitelezhető vele, így akár fotorealisztikus dizájnokat is készíthetünk a kiszemelt tárgyakra. Különleges színeket és textúrákat nem tud, digitális nyomtatás alapelven működik, a felületre került festéket pedig UV fény segítségével azonnal fixálja.

Használhatóságának feltétele, hogy a termék kialakítása lehetővé tegye a nyomtatóba való elhelyezést formailag és méretileg, amit különböző speciális sablonok segítségével tudunk elősegíteni. A nyomtatandó termék maximális mérete 30x40x15cm lehet. Henger alakú formára is kivitelezhető az ehhez való tálca kiegészítővel. Akár kisebb mennyiségek nyomtatására is megfelelő, így a mintázás nem jelent problémát.

Szemben a tamponnyomással nincs szükség színenként klisékészítésre, így az egyszeri költségek alacsonyabbak – kivéve, ha speciális sablont kell gyártani a termékhez, de ezt mindig egyedileg határozzuk meg.

Az UV nyomtatás egy rendkívül hasznos és egyedi technológia, ugyanakkor az ára mindezt tükrözi is. Általában olyan különleges kérések kivitelezésére használjuk amit semmilyen más módszerrel nem tudunk megoldani, cserébe viszont sokkal tágabbak a lehetőségek – mind az alapanyagot, mind a dizájnt tekintve.

-Strapabíró nyomat

-Szinte bármilyen anyagra használható

-Fotóminőségű dizájnok nyomtatására tökéletes

ÁTFUTÁSI IDŐ
akár 9 nap
MOQ
100 db
NYOMTATÁS NAPONTA
100 db