Kitelepülés

Szinte bárhol lehet, ahol interakció van a kereskedő és a potenciális vásárló között. Leggyakrabban koncerteken és különböző sporteseményeken fordul elő.
Ebben a kontextusban meg kell említeni a merchandising fogalmát is. Arculatátvitel.Valamilyen termék összekapcsolása eseményekkel, híres személyekkel. A közkedvelt zenekar, színész vagy sportcsapat logója, fényképe megjelenhet dísztárgyakon, ruházaton.Szinte bármin, amit vasalni, nyomtatni lehet.

Hogyan zajlik a kitelepülés? Fizikálisan annyi, hogy a fellépés, verseny helyszínén megjelenik a kereskedő/ gyártó. Magával viszi a munkához szükséges felszerelést. Sátortól, padokon át laptopig minden fontos eszközt. Népszerű megoldás tud lenni, ha a helyszínen meg lehet oldani az egyediesítést. Névvel ellátott mez, bögre. Amellett, hogy emlék nagyon jó referenciamunka is. És nem utolsósorban hatalmas benyomást kelt. Ezzel az apró, de szívélyes gesztussal gyorsan növelhető a megrendelői kör

Miért érdemes szolgáltatásunkat igénybe venni?
A kitelepüléshez logisztikai feladatot látunk el. A termék gyártásától egészen az eladásig. A rendezvény helyszíne befolyásolhatja,hogy előre elkészített termékek kerüljenek eladásra vagy helyben készült. Egy koncert nem feltétlen kedvező helyben gyártáshoz, ellenben itt van a legnagyobb vásárlási kedv, amit ki kell használni és nem feltétlen előre látható. A limitált darabszámú pólók, pulcsik és egyéb kiegészítő gyorsan elkelnek, de mindkét fél, a vásárló és az eladó is jól járhat, ha például a webshop vagy egyéb elérhetőség jól láthatóan fel van tüntetve. Azok is megrendelhetik a terméket, akik az adott pillanatban még nem szánták rá magukat, esetleg lemaradtak róla.

KITELEPÜLÉS ÉVENTE
10 +
KISZOLGÁLÁSA ÓRÁNKÉNT
akár 0
RENDEZVÉNYIG
100 fős