Budapest Comic Con 2023 – Gyártástól az árusításig!

Izgalmasan zártuk a múlt hétvégét – Budapest eddigi legnagyobb Comic Con találkozóján jártunk a BOK csarnokban!

1. Hogyan is kerültünk a Comic Con-ra?

Büszkék vagyunk arra, hogy a szakmában egyedülállóan nyújtunk teljes körű szolgáltatást. Nálunk nem ér véget a folyamat a megrendelt pólók gyártásával, igény esetén az értékesítésben, webshop felépítésben és akár rendezvényre, koncertre való kitelepülésben is az ügyfeleink rendelkezésére állunk.

2. Creals x Comic Con

Ilyen együttműködésre volt szuper példa az elmúlt hétvégén lezajlott Comic Con is! A Comic Con hivatalos Merch gyártója és értékesítőjeként érkeztünk a rendezvényre, így egész hónapos munka és sok-sok előkészület előzte meg a kitelepülést. A sikerességét mi sem bizonyíthatja jobban, hogy közel 1000 darab termék talált gazdára a kétnapos rendezvény folyamán. A rendezvényen megtalálhatóak voltak a szokásos pólók mellett a vászontáskák, tornazsákok, bögrék és még a párnák is. Köszönjük a Comic Con-nak a bizalmat és hogy együtt dolgozhattunk! Nektek melyik volt a kedvenc terméketek?

 

comic con merch vízszintes

3. Vegyük fel a kapcsolatot!

Hasonló termékek gyártásában, értékesítésében gondolkozol? Ne bízd a véletlenre! Vegyük fel a kapcsolatot és mi minden lépésnél a segítségedre leszünk!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

Marketing Menedzser Pozíció

Új munkatársunkat keressük Marketing Manager pozícióba reklámajándék és textil termékek emblémázásával és értékesítésével foglalkozó vállalkozásunkba.

Magyar Klipszemlén jártunk

Azahriah, Dzsúdló, Carson Coma és CrealsAvagy hogyan kerültünk ilyen díszes társaságba? Hetedik alkalommal rendezték meg november 9-én a Magyar Klipszemlét, az AkváriumKlubot csordultig megtöltő eseményen