Budapest Comic Con 2023 – Gyártástól az árusításig!

Izgalmasan zártuk a múlt hétvégét – Budapest eddigi legnagyobb Comic Con találkozóján jártunk a BOK csarnokban!

1. Hogyan is kerültünk a Comic Con-ra?

Büszkék vagyunk arra, hogy a szakmában egyedülállóan nyújtunk teljes körű szolgáltatást. Nálunk nem ér véget a folyamat a megrendelt pólók gyártásával, igény esetén az értékesítésben, webshop felépítésben és akár rendezvényre, koncertre való kitelepülésben is az ügyfeleink rendelkezésére állunk.

2. Creals x Comic Con

Ilyen együttműködésre volt szuper példa az elmúlt hétvégén lezajlott Comic Con is! A Comic Con hivatalos Merch gyártója és értékesítőjeként érkeztünk a rendezvényre, így egész hónapos munka és sok-sok előkészület előzte meg a kitelepülést. A sikerességét mi sem bizonyíthatja jobban, hogy közel 1000 darab termék talált gazdára a kétnapos rendezvény folyamán. A rendezvényen megtalálhatóak voltak a szokásos pólók mellett a vászontáskák, tornazsákok, bögrék és még a párnák is. Köszönjük a Comic Con-nak a bizalmat és hogy együtt dolgozhattunk! Nektek melyik volt a kedvenc terméketek?

 

comic con merch vízszintes

3. Vegyük fel a kapcsolatot!

Hasonló termékek gyártásában, értékesítésében gondolkozol? Ne bízd a véletlenre! Vegyük fel a kapcsolatot és mi minden lépésnél a segítségedre leszünk!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

Magyar Klipszemlén jártunk

Azahriah, Dzsúdló, Carson Coma és CrealsAvagy hogyan kerültünk ilyen díszes társaságba? Hetedik alkalommal rendezték meg november 9-én a Magyar Klipszemlét, az AkváriumKlubot csordultig megtöltő eseményen

Creals csapatépítő csapatfotó közös 2

2023-as nyári Creals Csapatépítő

A Creals-nál a munkánkból fakadóan folyton pörög az élet. Nyáron rengeteg a koncert és fesztivál kerül megrendezésre, melyekre rengeteg merch terméket gyártunk, szállítunk és árulunk.