Ezt biztosan nem tudtad erről a hollywoodi filmről

A Gran Turismo, Hollywood legújabb száguldozó kasszasikere, mind a versenyautók, videójátékok, mind pedig szívszorító filmek szerelmeseinek igényeit is kielégíti. Akár láttad már, akár nem, ez biztosan nem tudtad erről a hollywoodi filmről, hogy magyar, újpesti cégként, mi, a Creals is részt vettünk a film megvalósulásában! 

Grand Turismo

 

Természetesen nem mi vezettük az autókat (habár jelentkező bőven akadt volna a cégnél, erre a feladatra), viszont azt tettük, amihez a legjobban értünk. Mindenre, ami a filmben látható, és nem gurult el, arra felvarrókat, nyomatokat készítettünk. A forgatásokra megálmodott ruhák minden darabja egyedileg készült. Összesen, közel 1000 darab termék hagyta el a központunkat. Minden darab egyesével lett engedélyeztetve és jóváhagyva így nem hazudunk, ha azt állítjuk, hogy ez volt a tavalyi évünk egyik legkomplexebb projektje. A kihívások ellenére nagyon büszkén tekintünk vissza erre az időszakra, minden akadályt sikerrel vettünk és egy nagyon király végeredmény született. 

 

Most, hogy már megjelent a film egy közös céges mozizással ünnepeltük meg a sikert. A privát vetítésről készült videót a TikTok oldalunkon megtaláljátok! Ti láttátok már a filmet? Mi volt a kedvenc részetek?

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Grand Turismo

Kapcsolódó hírek

Magyar Klipszemlén jártunk

Azahriah, Dzsúdló, Carson Coma és CrealsAvagy hogyan kerültünk ilyen díszes társaságba? Hetedik alkalommal rendezték meg november 9-én a Magyar Klipszemlét, az AkváriumKlubot csordultig megtöltő eseményen

Creals csapatépítő csapatfotó közös 2

2023-as nyári Creals Csapatépítő

A Creals-nál a munkánkból fakadóan folyton pörög az élet. Nyáron rengeteg a koncert és fesztivál kerül megrendezésre, melyekre rengeteg merch terméket gyártunk, szállítunk és árulunk.