2023-as nyári Creals Csapatépítő

A Creals-nál a munkánkból fakadóan folyton pörög az élet. Nyáron rengeteg a koncert és fesztivál kerül megrendezésre, melyekre rengeteg merch terméket gyártunk, szállítunk és árulunk. Éppen ezért figyelünk arra, hogy alkalomadtán teret adjunk kollégáinknak a feltöltődésre, szórakozásra. Lássuk hogyan is telt a  2023-as nyári Creals  csapatépítő.

Creals csapatépítő csapatfotó közös 2
2023 Creals nyári csapatépítő

Az idei évben már körbetekertük a Velencei-tavat, ezúttal pedig az ország északkelti régiójába, Jászberény vonzáskörzetébe utaztunk. Ezúttal egy hosszabb 3 napos kiruccanásra indultunk hogy kipihenjük az elmúlt időszak fáradalmait és töltődjünk az előttünk álló nyárra. A 2023 nyári Creals csapatépítő helyszíne a páratlan Birs Vendégház volt, mely minden igényünket és várakozásunkat túlszárnyalta. A három napos kiruccanás során minden napot szakmai prezentációkkal kezdtük, melyen minden részleg beszámolt az aktualitásokkal. Ezek mellett lehetőség nyílt egymás munkáját jobban megismerni és a kérdés válaszokból nagyon szuper beszélgetések kerekedtek.

Vegyigyümi csapat
Creals 2023 nyári csapatépítő csapatfotó kékek
(All star) csapat
Creals 2023 nyári csapatépítő csapatfotó sárga csapat
Lime csapat

A teljes csapatépítőt végig kísérte a partnereink által felajánlott értékes nyereményekért folytatott harc. Négy csapatra bontva versenyeztünk, mind a szakmai tudásunkat mind pedig a fizikai erőnlétünket próbára téve. A 2023-as Creals csapatépítő nagyon jól telt, így a nyári nagy hajrába kipihenten és új lendülettel vághatunk bele!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Creals csapatépítő csapatfotó közös 2

Kapcsolódó hírek

Magyar Klipszemlén jártunk

Azahriah, Dzsúdló, Carson Coma és CrealsAvagy hogyan kerültünk ilyen díszes társaságba? Hetedik alkalommal rendezték meg november 9-én a Magyar Klipszemlét, az AkváriumKlubot csordultig megtöltő eseményen

Creals csapatépítő csapatfotó közös 2

2023-as nyári Creals Csapatépítő

A Creals-nál a munkánkból fakadóan folyton pörög az élet. Nyáron rengeteg a koncert és fesztivál kerül megrendezésre, melyekre rengeteg merch terméket gyártunk, szállítunk és árulunk.