2023-as nyári Creals Csapatépítő

A Creals-nál a munkánkból fakadóan folyton pörög az élet. Nyáron rengeteg a koncert és fesztivál kerül megrendezésre, melyekre rengeteg merch terméket gyártunk, szállítunk és árulunk. Éppen ezért figyelünk arra, hogy alkalomadtán teret adjunk kollégáinknak a feltöltődésre, szórakozásra. Lássuk hogyan is telt a  2023-as nyári Creals  csapatépítő.

Creals csapatépítő csapatfotó közös 2
2023 Creals nyári csapatépítő

Az idei évben már körbetekertük a Velencei-tavat, ezúttal pedig az ország északkelti régiójába, Jászberény vonzáskörzetébe utaztunk. Ezúttal egy hosszabb 3 napos kiruccanásra indultunk hogy kipihenjük az elmúlt időszak fáradalmait és töltődjünk az előttünk álló nyárra. A 2023 nyári Creals csapatépítő helyszíne a páratlan Birs Vendégház volt, mely minden igényünket és várakozásunkat túlszárnyalta. A három napos kiruccanás során minden napot szakmai prezentációkkal kezdtük, melyen minden részleg beszámolt az aktualitásokkal. Ezek mellett lehetőség nyílt egymás munkáját jobban megismerni és a kérdés válaszokból nagyon szuper beszélgetések kerekedtek.

Vegyigyümi csapat
Creals 2023 nyári csapatépítő csapatfotó kékek
(All star) csapat
Creals 2023 nyári csapatépítő csapatfotó sárga csapat
Lime csapat

A teljes csapatépítőt végig kísérte a partnereink által felajánlott értékes nyereményekért folytatott harc. Négy csapatra bontva versenyeztünk, mind a szakmai tudásunkat mind pedig a fizikai erőnlétünket próbára téve. A 2023-as Creals csapatépítő nagyon jól telt, így a nyári nagy hajrába kipihenten és új lendülettel vághatunk bele!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Creals csapatépítő csapatfotó közös 2

Kapcsolódó hírek

Marketing Menedzser Pozíció

Új munkatársunkat keressük Marketing Manager pozícióba reklámajándék és textil termékek emblémázásával és értékesítésével foglalkozó vállalkozásunkba.

Magyar Klipszemlén jártunk

Azahriah, Dzsúdló, Carson Coma és CrealsAvagy hogyan kerültünk ilyen díszes társaságba? Hetedik alkalommal rendezték meg november 9-én a Magyar Klipszemlét, az AkváriumKlubot csordultig megtöltő eseményen